Popcakes opskrift

Printer venlig version
Popcakes opskrift - opskrifter på popcakes

Er du på udkig efter opskrifter, tips og idéer til fremstilling af popcakes? I så fald er du havnet det helt rigtige sted! På denne hjemmeside har vi nemlig samlet en række forskellige opskrifter på popcakes, ligesom du kan finde artikler og guides til den ædle kunst at lave hjemmelavede popcakes.

Popcakes er den nyeste trend indenfor kagebagning. Fænomenet er opfundet af den efterhånden legendariske amerikanske internetblogger Angie Dudley, der er bedre kendt under navnet Bakerella.

Popcakes opskrifter og artikler

Fælles for langt de fleste af opskrifterne er, at de følger en standard skabelon, som du med lidt rutine mere eller mindre kan overføre direkte til lige nøjagtigt den slags popcakes, som du har lyst til at lave. Du finder skabelonen i denne artikel: Skabelon til fremstilling af popcakes.

Udover vores udvalg af opskrifter kan du her på siden også finde forskellige artikler om popcakes. I disse kan du blandt andet læse mere om, hvad popcakes egentlig er og hvilket udstyr, der kræves for at lave hjemmelavede popcakes. Du finder de seneste artikler og opskrifter i højrespalten.

Da popcakes er ligeså nyt for mig, som jeg formoder, det er for dig, hører jeg meget gerne fra dig, hvis du har ris, ros, forslag, tilføjelser og idéer til nye artikler og opskrifter. Denne hjemmeside er i sin natur dynamisk og jeg venter kun på inputs i form af kommentarer og mails, så siden med tiden kan blive en mere komplet guide til popcakes på nettet. Du kan skrive til mig her.

Jeg ser frem til at høre fra dig. Velkommen til!

Se vores oversigt over artikler og opskrifter her: Popcakes opskrifter.